Kontakt

Tidsbestilling

Ønsker du undersøgelse eller behandling under den offentlige sygesikring kan du bestille tid i vores telefontid eller ved fremmøde i klinikken.

Tidsbestilling til privat behandling

Ønsker du undersøgelse eller behandling med forsikringsbetaling eller egenbetaling, bedes du udfylde kontaktformularen, og du vil blive kontaktet af klinikkens sekretær.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at møde frem til aftalte tid, beder vi dig venligst om at ringe hurtigst muligt, så vi kan bruge tiden til en anden patient. Hvis du ikke kan komme i kontakt med os i telefontiden, er der mulighed for at indtale besked om afbud på telefonsvarer.

Ventetid

Vi tilstræber, at der ikke er væsentlig ventetid ved dit besøg i Ikast Øjenklinik. Dog kan vi af forskellige årsager blive forsinkede, og det håber vi på din forståelse for.
Hvis der er årsager, der gør, at du har svært ved at vente, er du naturligvis velkommen til at rette henvendelse til sekretæren, der om muligt vil hjælpe dig.

Transport til Øjenklinikken

Pensionister har ret til transport til øjenlæge, hvis man ikke selv er i stand til at tage offentlig transport.
Der rettes henvendelse til Borgerservice i hjemkommunen.

Transport fra Øjenklinikken

I visse tilfælde får man i forbindelse med undersøgelsen øjendråber, der udvider pupillerne og slører synet i ca. 2 timer. I den periode kan man ikke selv køre bil.

Parkering

Der er gratis parkeringspladser ved øjenklinikken.

Kørestolsbrugere

Klinikken er beliggende i stueplan og er indrettet handicapvenligt.

Sygesikringsbevis

Husk at medbringe sygesikringsbeviset hver gang.

Ønsker du privat konsultation eller behandling, så udfyld og send kontaktformular og du vil blive kontaktet af en af vores sekretærer. 

Tilsyn

Ikast Øjenklinik er akkrediteret under Den Danske Kvalitetsmodel uden anmærkninger og godkendt af Sundhedsstyrelsen uden anmærkninger. Link til Sundhedsstyrelsens rapport vedrørende privat behandlingssted. Link til Sundhedsstyrelses rapport vedrørende kosmetisk behandling.

 

Find vej

Ikast Øjenklinik
Danmarksgade 5C
7430 Ikast

Ikast Øjenklinik ligger skråt bagved Føtex i Ikast. Gode parkeringsmuligheder foran klinikken. Kort afstand til busstop og tog-station.
www.rejseplanen.dk.